Refleks

Bruk av refleksprodukter er en enkel og billig metode for å øke din egen sikkerhet. Når du bruker refleks, forbedrer du synligheten din markant i trafikken, noe som er kritisk, spesielt under mørke eller dårlige værforhold. Det er viktig å sørge for at refleksen du bruker er i bevegelse mens du går, da dette øker sjansen for å bli sett. For optimal synlighet, anbefales det å bruke reflekser på begge sider av kroppen. Dette sikrer at du kan ses fra forskjellige vinkler, noe som er essensielt for å forhindre ulykker.

 

Refleksbrikker

Norsk produserte refleksbrikker.

Tester utført av SINTEFF materialteknologi viser at brikken har en refleksverdi som er minst fire ganger høyere enn Norsk Standard. Visste du at med en refleks så reduserer du sjansen for å bli påkjørt med over 80 % ?

CE godkjent EN 17353 type B1

Reflekssele

Justerbar reflekssele som er perfekt for skolebarn og holder dem synlige i mørket.

Den passer lett over skoleklær eller jakker og er komfortabel å ha på.

Selen har lyse, reflekterende striper rundt hele som gjør at barna synes godt fra alle sider.

Den er ideell for bruk på vei til skolen eller lek utendørs etter skoletid.

CE godkjent EN 13356

Trekk til skolesekk

Vanntett trekk til skolesekk med «senk farten» budskap og refleksstripe.

Trekk til skolesekk må kun anses som supplement til andre refleksprodukter men dette bidrar til økt synlighet bakfra.

Refleksvester

Denne refleksvesten øker synligheten i trafikken og forbedrer barnets sikkerhet. Den er lett å ta på over alle klær og har reflekterende striper for å sees fra alle sider.

Hver vest har et viktig budskap «refleks redder liv» trykket på brystet, noe som minner alle rundt om viktigheten av å bruke refleks. Perfekt for skolevei eller utendørslek.

CEgodkjent EN 17353